Facebook advertentie banners door Bannersetje

Van plan om te gaan adverteren via Facebook, maar niet de juiste banners beschikbaar? Wij maken specifieke Facebook banners met de benodigde formaten. Adverteren via Facebook is altijd al interessant geweest en biedt je weer hele andere manieren om te adverteren ten opzichte van zoekmachines.

Er zijn verschillende locaties en methodes bij Facebook om je product of dienst te promoten. Zo zijn er net als bij Google Ads strategieën die bij uw campagne gekozen kunnen worden. Door middel van het instellen van geografische en demografische eigenschappen kunt u eenvoudig de doelgroep targeten die u voor ogen heeft. Uw banner kan daarbij vertoond worden op diverse feeds, verhalen, (indien het om video gaat) in-stream, Facebook zoekresultaten, als Facebook bericht, aan Facebook gekoppelde externe sites, en meer. U kunt zelf beslissen waar de banner vertoond zal worden.

Het formaat van Facebook banners

Facebook stelt bepaalde eisen wanneer er bij het adverteren gebruik wordt gemaakt van een banner. Bannersetje is bekend met deze eisen en stelt daarom de banners af aan de hand van deze eisen. De banners worden gemaakt in JPG formaat. Een groot voordeel hiervan is dat Bannersetje deze formaten aanbiedt voor relatief lage tarieven. Naast een enkele banner in de advertentie, kan er ook een carrousel-advertentie worden aangeboden. De doelgroep kan dan swipen tussen de geüploade banners.

Bij Facebook is een stilstaande banner niet de enige optie. Zo kan er ook geadverteerd worden met video. Ook dit kunnen we voor u realiseren. Daarnaast kun je via de Facebook Ads Manager ook direct adverteren in Instagram. Hier kan ook geadverteerd worden met een stilstaande banner, een carrousel van banners en een video. Wel kan er bij Instagram maximaal 30 seconden worden geadverteerd per video.

Wilt u meer weten over de afmetingen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

De kwaliteit van de Facebook banners

Bannersetje is sinds 2004 marktleider als het gaat om de bekende IAB banners. Niet alleen hebben onze specialisten banners gemaakt voor Google Ads. Bannersetje heeft in het verleden ook genoeg cases en daarmee ervaring opgebouwd op het gebied van social advertising. Bekijk onze cases in onze portfolio en krijg een beeld van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wilt u een andere oplossing met betrekking tot social advertising? Neem gerust contact met ons op, de kans bestaat dat we hier al wel eerder oplossingen voor hebben ontwikkeld of dat we alternatieven klaar hebben staan. Ook buiten banners voor social advertising om.

Geïnteresseerd in banners voor uw Facebook / Instagram Campagne?

Bannersetjes waar we trots op zijn!

Wij zijn trots op de grote groep tevreden en trouwe klanten waar wij onze banners voor mogen ontwikkelen.

Onze klanten

Bannersetje werkt onder andere voor: