Google en Bannersetje

Wij van Bannersetje gaan ervoor om u zoveel mogelijk te ontzorgen als het gaat om de productie van de banners. Wij kunnen met minimale middelen een hele sterke banner voor u produceren vanwege de opgebouwde kennis door de jaren heen. Soms hebben wij al genoeg aan enkel een landingspagina. Wij kunnen dan daarvan de teksten en beelden combineren om zodoende een mooie en vooral duidelijke banner te maken voor uw online campagne. Uiteraard staan wij open voor alle input vanuit uw kant, sterker nog, dat omarmen wij omdat u uw eigen product het beste kent en de daarbij behorende doelgroep.

Dus laat je verassen door de kwaliteit van Bannersetje.nl en begin vandaag nog met adverteren binnen Google AdWords en zorg dat je de concurrentie altijd een stapje voor blijft.

Hieronder staan onze populairste Google Adwords pakketten.

Speciaal op maat gemaakte Google banners

Welke HTML5-banner formaten passen nu het beste bij Uw doelgroep en online campagne? Hieronder het advies van de meesters zelf.

Uit ervaring hebben wij geleerd dat meer HTML5 banners ook zorgen voor meer bereik. Een goed voorbeeld daarvan is dat jou doelgroep op een pagina komt waar een advertentieruimte is van bijv. 336×280 maar omdat U enkel in het bezit bent van een 300×250 kan Google AdWords uw HTML5-banner niet vertonen binnen deze advertentieruimte.

Vooral in het begin is het belangrijk om Uw GDN campagne zo breed mogelijk uit te zetten. Na 6 tot 8 weken kan U dan binnen Google AdWords de resultaten bekijken per formaat en dan zal U al snel zien dat er formaten zijn waar heel veel op geklikt word maar er zullen ook een paar formaten zijn waar nauwelijks of niet op geklikt is. Dit is dan het moment om Uw campagne aan te passen op basis van die gegevens. Zodoende weet U altijd of U de juiste formaten heb en dus ook de juiste doelgroep weet te bereiken.

Bannersetjes waar we trots op zijn!

Wij zijn trots op de grote groep tevreden en trouwe klanten waar wij onze banners voor mogen ontwikkelen.

Onze klanten

Bannersetje werkt onder andere voor: