HTML banners met een hoge clickratio

HTML Banners laat je maken door dé bannerspecialist van Nederland. Wij hebben diverse HTML banners in diverse formaten beschikbaar tegen de beste prijs. Met onze banners is jouw display campagne gegarandeerd een succes.

De bannerformaten waaruit U kunt kiezen bij deze netwerken is afhankelijk van het netwerk zelf maar al deze netwerken werken in ieder geval met het wereldwijd bekende IAB-6-pack wat bestaat uit de volgende formaten >

300×250 – 336×280 – 120×600 -160×600 – 728×90 – 468×60

Waarom HTML banners?

Uit ervaring hebben wij geleerd dat meer HTML banners ook zorgen voor meer bereik. In het begin is het belangrijk om uw bannercampagne zo breed mogelijk uit te zetten. Na enkele weken kunt u dan de resultaten bekijken per formaat en dan zal u al snel zien dat er formaten zijn waar heel veel op geklikt word maar er zullen ook een paar formaten zijn waar nauwelijks of niet op geklikt is. Dit is dan het moment om uw campagne aan te passen op basis van die gegevens. Zodoende weet u altijd of u de juiste formaten heeft en dus ook de juiste doelgroep weet te bereiken.

HTML banners maken is één van de specialiteiten van Bannersetje. Wij helpen u graag verder.

Bannersetjes waar we trots op zijn!

Wij zijn trots op de grote groep tevreden en trouwe klanten waar wij onze banners voor mogen ontwikkelen.

Onze klanten

Bannersetje werkt onder andere voor: