HTML banners met een hoge clickratio

HTML Banners zijn eigenlijk kleine website’s die animeren door webtechnieken zoals Javascript en CSS. Kleine afbeeldingen en teksten die in een tijdlijn animeren. Een html5 banner bestaat uit 1 of meerdere bestanden die met elkaar samen werken om zo optimale performance te behalen.

De bannerformaten waaruit U kunt kiezen bij deze netwerken is afhankelijk van het netwerk zelf maar al deze netwerken werken in ieder geval met het wereldwijd bekende IAB-6-pack wat bestaat uit de volgende formaten >

300×250 – 336×280 – 120×600 -160×600 – 728×90 – 468×60

Waarom HTML banners?

Uit ervaring hebben wij geleerd dat meer HTML banners ook zorgen voor meer bereik. Een goed voorbeeld daarvan is dat jou doelgroep op een pagina komt waar een advertentieruimte is van bijv. 336×280 maar omdat U enkel in het bezit bent van een 300×250 kan het gekozen netwerk uw HTML-banner niet vertonen binnen deze advertentieruimte. Vooral in het begin is het belangrijk om Uw bannercampagne zo breed mogelijk uit te zetten. Na 6 tot 8 weken kan U dan de resultaten bekijken per formaat en dan zal U al snel zien dat er formaten zijn waar heel veel op geklikt word maar er zullen ook een paar formaten zijn waar nauwelijks of niet op geklikt is. Dit is dan het moment om Uw campagne aan te passen op basis van die gegevens. Zodoende weet U altijd of U de juiste formaten heb en dus ook de juiste doelgroep weet te bereiken.

Bannersetjes waar we trots op zijn!

Wij zijn trots op de grote groep tevreden en trouwe klanten waar wij onze banners voor mogen ontwikkelen.

Onze klanten

Bannersetje werkt onder andere voor: