HTML5 Banners

HTML5 banners hebben een hoge clickratio

HTML5 banners bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele banners. De bewegende elementen in de banner zorgen voor een betere clickratio en ze vallen ook beter op. Bij ons kun je banners met spoed aanvragen (24 uurs service), standaard levering is bij ons maximaal 5 werkdagen. Onze HTML5 banners worden altijd standaard geleverd met clicktag, zodat u de banners direct kunt uploaden en uw campagne snel live kunt hebben.

De bannerformaten waaruit u kunt kiezen bij deze netwerken is afhankelijk van het netwerk zelf. Maar al deze netwerken werken zijn bekend met het IAB-6-pack, wat bestaat uit de volgende formaten:

  • 300×250
  • 336×280
  • 120×600
  • 160×600
  • 728×90
  • 468×60

Waarom HTML5 banners?

Uit ervaring hebben wij geleerd dat meer HTML5 banners ook zorgen voor meer bereik. Een goed voorbeeld daarvan is dat uw doelgroep op een pagina komt waar een advertentieruimte is van bijvoorbeeld 336×280, maar omdat u enkel in het bezit bent van een 300×250 kan het gekozen netwerk uw HTML5 banner niet vertonen binnen deze advertentieruimte.

Vooral in het begin is het belangrijk om uw campagne zo breed mogelijk uit te zetten. Na 6 tot 8 weken kunt u dan de resultaten bekijken per formaat en dan zal u al snel zien dat er formaten zijn die in resultaten boven de andere formaten uitspringen. Dit is dan het moment om uw campagne aan te passen op basis van die gegevens. Zodoende weet u altijd of u de juiste formaten hebt en dus ook of u de juiste doelgroep weet te bereiken.

 

Bannersetjes waar we trots op zijn!

Wij zijn trots op de grote groep tevreden en trouwe klanten waar wij onze banners voor mogen ontwikkelen.

Onze klanten

Bannersetje werkt onder andere voor:

Banners voor Google Display Advertising

Wanneer je in Google Ads een Display Campagne maakt wil je natuurlijk de perfecte banner gebruiken. HTML5 Banners zijn over het algemeen perfect geschikt voor Google Display Advertising campagnes. Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan het gebruik van HTML5 banners in je Display Campagne. Wanneer je hier (nog) niet aan voldoet, kun je soms beter kiezen voor een AMPHTML banner.

Wij maken banners die klikken!

Ben je op zoek naar banners die echt de moeite waard zijn? Dan ben je bij Bannersetje aan het juiste adres! Wij leveren kant en klare banners die direct gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een Google Display Campagne. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat werkt en, minstens zo belangrijk, wat niet! Zoek dus niet verder en vraag nu een offerte aan bij de grootste bannerbouwer van Nederland!