HTML5 banners hebben een hoge clickratio

HTML5 Banners zijn eigenlijk kleine website’s die animeren door webtechnieken zoals Javascript en CSS. Het gaat om kleine afbeeldingen en teksten die in een tijdlijn geanimeerd worden. Een HTML5 banner bestaat uit één of meerdere bestanden die met elkaar samenwerken om zo optimale prestaties te behalen.

De bannerformaten waaruit u kunt kiezen bij deze netwerken is afhankelijk van het netwerk zelf. Maar al deze netwerken werken zijn bekend met het IAB-6-pack, wat bestaat uit de volgende formaten:

  • 300×250
  • 336×280
  • 120×600
  • 160×600
  • 728×90
  • 468×60

Waarom HTML5 banners?

Uit ervaring hebben wij geleerd dat meer HTML5 banners ook zorgen voor meer bereik. Een goed voorbeeld daarvan is dat uw doelgroep op een pagina komt waar een advertentieruimte is van bijvoorbeeld 336×280, maar omdat u enkel in het bezit bent van een 300×250 kan het gekozen netwerk uw HTML5 banner niet vertonen binnen deze advertentieruimte.

Vooral in het begin is het belangrijk om uw campagne zo breed mogelijk uit te zetten. Na 6 tot 8 weken kunt u dan de resultaten bekijken per formaat en dan zal u al snel zien dat er formaten zijn die in resultaten boven de andere formaten uitspringen. Dit is dan het moment om uw campagne aan te passen op basis van die gegevens. Zodoende weet u altijd of u de juiste formaten hebt en dus ook of u de juiste doelgroep weet te bereiken.

Bannersetjes waar we trots op zijn!

Wij zijn trots op de grote groep tevreden en trouwe klanten waar wij onze banners voor mogen ontwikkelen.

Onze klanten

Bannersetje werkt onder andere voor: