Over ons

De laatste 10 jaar heeft Bannersetje zich gespecialiseerd in het maken van online banners. Door de jaren heen hebben wij de opkomst van Flash banners gezien, en met dezelfde vaart de verandering naar HTML5 banners. Onze online banner designers hebben deze technieken op de voet gevolgd en dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij een stapje voor op andere partijen.

Onze klanten

De ervaring van onze specialisten zie je terug in de resultaten van de banners van onze klanten. De banners worden opgemaakt in de juiste specificaties die de netwerken aangeven en de CTR van de banners zijn aanzienlijk verbeterd.

Netwerken en Specificaties

Wij werken samen met de bekende Affiliate- en Advertentienetwerken en Publishers zodat de technische specificaties van onze banners altijd conform de gestelde eisen zijn. Denk hierbij aan de juiste clickTag, aantal loops, framerate, animatielengte, bestandsgrootte. Ook als u opzoek bent naar een enkele banner voor uw website of een specifieke Rich Media campagne, bieden wij interessante mogelijkheden en mooie en voordelige oplossingen. De diverse soorten banners die wij aanbieden zijn HTML5 banners, Flash banners, HTML banners, animated GIF banners, statische PNG of JPG banners.

Samenwerken

Omdat veel van onze klanten werken met Affiliate- en Advertentienetwerken, Publishers en Media bureas zijn wij vaak op de hoogte van de techniek. Maar deze relaties verwijzen u ook vaak door naar ons.

Enkele voorbeelden van partijen waar we samen mee of voor werken zijn Telegraaf, Kieskeurig, Adcrowd, LinkedIn, Affilinet, Tradetracker, BC, Persgroep, TMG, IMnetworks, Conversive, Sanoma en vele andere.

Wilt u ook samenwerken met Bannersetje? Neem dan contact met ons op.

rich-media-vendors