Desktop banner
mobile header

Over ons

De laatste 10 jaar heeft Bannersetje zich gespecialiseerd in het maken van online banners. Door de jaren heen hebben wij de opkomst van gezien, en met dezelfde vaart de verandering naar HTML5 banners. Onze online banner designers hebben deze technieken op de voet gevolgd en hebben jarenlang ervaring en expertise opgedaan. Hierdoor lukt het om alle wensen bij een aanvraag goed in kaart te brengen en middels de creativiteit en gedrevenheid van het team dit te vertalen naar een uitwerking die boven verwachting is.

Bannersetje zet graag een stapje verder en denkt goed na over de best passende oplossing voor jouw project. Mocht je op zoek zijn naar een banner die afwijkt van de standaard specificaties en jezelf afvragen of bepaalde aspecten mogelijk zijn, horen wij dat graag. Wij gaan namelijk graag nieuwe uitdagingen aan!

De ervaring van het team draagt bij aan het snelle doch secure handelen. Binnen 24 uur kan een offerte worden uitgewerkt tot een hoogwaardig en betaalbaar product. Mochten er nog vragen zijn over het product of onze werkwijze, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Onze klanten

De ervaring van onze specialisten zie je terug in de resultaten van de banners van onze klanten. Bekijk hier voorbeelden van banners die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld. De banners worden opgemaakt in de juiste specificaties die de netwerken aangeven en de CTR van de banners zijn aanzienlijk verbetert.

Het klantenbestand van Bannersetje is enorm divers. Daardoor is er kennis beschikbaar van verschillende branches en zijn we ons bewust van de belangrijkste uitgangspunten van elke branche. En toch blijft het voor ons belangrijk om voor elke klant de aandacht te hebben.

Netwerken en Specificaties

Wij werken samen met de bekende Affiliate- en Advertentienetwerken en Publishers zodat de technische specificaties van onze banners altijd conform de gestelde eisen zijn. Denk hierbij aan de juiste clickTag, aantal loops, framerate, animatielengte en bestandsgrootte. Ook als je op zoek bent naar een enkele banner voor je website of een specifieke Rich Media campagne, bieden wij interessante mogelijkheden en mooie en voordelige oplossingen. De diverse soorten banners die wij aanbieden zijn HTML5 banners, animated GIF banners, statische PNG of JPG banners.

Samenwerken

Omdat veel van onze klanten werken met Affiliate- en Advertentienetwerken, Publishers en Media bureaus zijn wij vaak op de hoogte van de techniek. Deze relaties verwijzen je dan ook vaak door naar ons.

Enkele voorbeelden van partijen waar we samen mee of voor werken zijn Telegraaf, Kieskeurig, Adcrowd, LinkedIn, Affilinet, Tradetracker, BC, Persgroep, TMG, IMnetworks, Conversive, Sanoma en vele andere.

Wil jij ook samenwerken met Bannersetje? Neem dan contact met ons op.