Desktop banner
mobile header

3D/AR

3D en AR banners

Bij Bannersetje gebruiken wij een innovatieve benadering van bannerontwerp, waarbij we 3D en Augmented Reality (AR) combineren om onze klanten een unieke ervaring te bieden. Met onze eigen tools kunnen klanten niet alleen banners in 3D laten ontwerpen, maar ze ook visualiseren met behulp van AR.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, maar één van de opvallende functies van ons bannerontwerp is de mogelijkheid voor klanten om hun eigen tafel samen te stellen. Met een breed scala aan kleuren en materialen kunnen klanten hun ideale tafel creëren die perfect past bij hun stijl. Door de tafel in 3D te bekijken, kunnen ze elk detail aanpassen totdat ze helemaal tevreden zijn. Maar daar stopt het niet. Met onze AR-functionaliteit kunnen klanten hun ontworpen tafel virtueel in hun eigen kamer plaatsen. Met behulp van hun mobiele apparaat kunnen ze de tafel op verschillende plekken in de ruimte positioneren en in realtime zien hoe het eruit zal zien.

Dit stelt hen in staat om te experimenteren met verschillende plaatsingsmogelijkheden en te bepalen welke het meest impactvol en stijlvol is en natuurlijk bij de rest van het interieur past. Door 3D en AR te integreren en combineren in ons bannerontwerp proces, laten wij klanten een geheel nieuwe ervaring ontdekken die nog nieuw is op de markt. Onze technologieën verbeteren niet alleen het ontwerpproces, maar helpt ook onze klanten om betere beslissingen te nemen door hen een realistische preview te geven van hoe hun product eruit zal zien in de echte wereld en daarmee hun klanten sneller over te halen door deze unieke methode.

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte