Desktop banner
mobile header

Mobile Portrait

MOBILE PORTRAIT indicatie

De Mobile Portrait, een mobiel high-impact format, biedt adverteerders twee krachtige opties: de ‘slider’ en de ‘window’ -variant. Laten we eens dieper ingaan op hoe deze indrukwekkende advertentieformaten werken en waarom ze een essentieel onderdeel van jouw advertentiestrategie kunnen zijn.

Allereerst hebben we de ‘slider’ variant. Zoals de naam al doet vermoeden, gedraagt deze zich als een schuifregelaar. Stel je voor dat je met je vinger over het scherm van je mobiele apparaat veegt of op de navigatiepijlen klikt. Terwijl je dit doet, schuif je soepel door de verschillende afbeeldingen in de advertentie. Het is een intuïtieve en interactieve manier om je publiek kennis te laten maken met meerdere aspecten van je product, dienst, of merk.

Dan hebben we de ‘window’-variant, die als een galerij fungeert. In deze indeling is het bovenste deel van de advertentie gereserveerd voor een groot beeld dat onmiddellijk de aandacht trekt. Aan de onderkant bevindt zich een miniatuur menu met vier tegels. Als je op een van deze tegels klikt, wordt het grote beeld bovenaan direct vervangen door de afbeelding die bij de geselecteerde tegel hoort. Op deze manier kunnen gebruikers moeiteloos alle vier de belangrijkste afbeeldingen of inhoud van de advertentie bekijken.

Waarom zou je overwegen om dit te gebruiken? Ten eerste zijn ze geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waar mensen steeds meer tijd doorbrengen. Het gebruiksgemak en de visuele aantrekkingskracht van de Mobile Portrait-formaten maken ze ideaal voor het boeien van je doelgroep.

Daarnaast bieden deze formaten adverteerders de mogelijkheid om meerdere aspecten van hun boodschap op een interactieve en boeiende manier te presenteren. Dit kan cruciaal zijn voor het overbrengen van complexe informatie, het tonen van productfuncties of het vertellen van een verhaal.

Kortom, de Mobile Portrait-formaten, zowel de ‘slider’ als de ‘window’ variant, zijn krachtige tools in de gereedschapskist van elke adverteerder die op zoek is naar impactvolle mobiele advertenties. Bij Bannersetje hebben we de creatieve expertise om deze formaten aan te passen aan jouw merk en doelstellingen, zodat je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die ze bieden. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het ontwerpen van boeiende Mobile Portrait-advertenties die je publiek zullen betoveren

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte