Desktop banner
mobile header

Mozaïek

mozaïek placeholder

Heb je ooit gehoord van de fascinerende wereld van mozaïek banners? Deze interactieve banners zijn een ware revolutie in online adverteren en bieden een boeiende manier om je doelgroep te betrekken en je boodschap kracht bij te zetten. Laten we samen ontdekken waarom mozaïek banners een must-have zijn voor elke adverteerder.

Een mozaïek banner heeft een formaat van 800 x 400 pixels en is opgebouwd uit vijf vlakken. Vier van deze vlakken zijn klein, terwijl het vijfde vlak groter is. Het unieke aan deze banner is de interactiviteit ervan. Wanneer een gebruiker op een van de vlakken klikt, draait dit vlak zich om en onthult de achterzijde in het volledige 800 x 400px formaat.

De voorzijde van de mozaïek banner kan van alles bevatten, van een totaalbeeld met je logo en een Call to Action (CTA) tot vijf individuele afbeeldingen die je verhaal vertellen. Dit biedt adverteerders een breed scala aan creatieve mogelijkheden om hun boodschap over te brengen op een visueel aantrekkelijke manier.

Wat de mozaïek banner echt onderscheidt, is de interactieve ervaring. Wanneer een gebruiker met de muis over een van de voorzijden beweegt, kan deze in kleur blijven terwijl de andere vier zijden naar grijstinten veranderen. Dit trekt de aandacht van de gebruiker en moedigt hen aan om verder te verkennen.

Wanneer er op een vlak wordt geklikt en de achterzijde wordt onthuld in volledig formaat, ontstaat er ruimte voor meer uitgebreide tekst en beeldmateriaal. Dit is het moment waarop je je verhaal kunt vertellen, productdetails kunt delen of je doelgroep kunt overtuigen om actie te ondernemen. Een klik op de achterzijde leidt de gebruiker direct naar de relevante landingspagina, waardoor je kansen op conversies maximaliseert.

Kortom, mozaïek banners zijn de perfecte keuze voor adverteerders die op zoek zijn naar een interactieve en boeiende manier om hun merk, producten of diensten te promoten. Ze bieden creatieve vrijheid, trekken de aandacht en leiden gebruikers effectief naar actie. Het is tijd om te experimenteren met deze innovatieve advertentievorm en je online campagnes naar een hoger niveau te tillen. Begin vandaag nog en zie hoe mozaïek banners je merk in de schijnwerpers zetten.

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte