Desktop banner
mobile header

Interstitial

interstitial placeholder

Wat zijn interstitials?

Stel je voor dat je een mobiele app opent of een website bezoekt. Voordat je naar de gewenste pagina gaat of je volgende handeling kunt uitvoeren, verschijnt er een schermvullende advertentie. Dit is precies wat interstitials doen. Ze worden vaak gebruikt in mobiele apps, maar ook op websites, en verschijnen meestal in de overgang van de ene handeling naar de andere. Hoewel je meestal de optie hebt om ze direct weg te klikken, bieden sommige interstitial video’s de mogelijkheid om pas na een paar seconden te sluiten.

Hoge impression-rate

Een van de opvallende kenmerken van interstitials is hun hoge impressie ratio. Omdat deze banners vaak volledige schermen bedekken, kunnen ze een diepe indruk achterlaten bij gebruikers. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor adverteerders die streven naar een hoog aantal downloads, registraties of conversies. Elke indruk kan immers een potentiële conversie zijn.

De mogelijkheden

Wat betreft de creatieve mogelijkheden, kun je interstitials zowel statisch als geanimeerd maken. Interstitial videoadvertenties trekken vaak meer aandacht dan statische afbeeldingen, wat een slimme keuze kan zijn om jouw boodschap over te brengen. Deze advertenties worden meestal eenvoudig ingezet met behulp van platforms zoals AdMob van Google. Zodra de banners zijn ontworpen volgens jouw specificaties door het team van Bannersetje, kun je ze gemakkelijk omzetten in Google-interstitial advertenties.

Waarom zou je interstitials overwegen voor jouw advertentiestrategie? Het antwoord ligt in hun vermogen om de aandacht van je doelgroep vast te grijpen. Vooral op mobiele apparaten, waar interstitials veel worden gebruikt, kunnen ze opvallende en boeiende advertenties bieden die de betrokkenheid vergroten.

Kortom, interstitials zijn een krachtige en veelzijdige vorm van online adverteren. Als je op zoek bent naar een manier om op te vallen en jouw advertentie boodschap effectief over te brengen, overweeg dan zeker interstitials als een strategische keuze voor jouw volgende advertentiecampagne. Bij Bannersetje staan we klaar om je te helpen bij het ontwerpen van aantrekkelijke en effectieve interstitial banners die aan al jouw behoeften voldoen. Is dit de ideale banner voor jou, of heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte