Desktop banner
mobile header

Store Locator Swipe Cube

STORE LOCATOR SWIPE CUBE indicatie

Een Store Locator Swipe Cube is een krachtige tool die de dichtstbijzijnde winkellocaties van de adverteerder aan potentiële klanten laat zien. Maar laten we nog dieper ingaan op hoe deze handige functie werkt en waarom je deze zou moeten overwegen als onderdeel van je advertentiestrategie.

Stel je voor dat je een advertentie bekijkt en interesse hebt in het product of de service van de adverteerder. Je wilt weten waar je het kunt kopen of ervaren, en hier komt de Store Locator Swipe Cube in het spel.

Wat is de aanpak bij een Store Locator Swipe Cube? In de eerste zijden van de Swipe Cube kunnen de standaard beelden van de adverteerder worden getoond om de aandacht te trekken en de boodschap over te brengen. Daarna kan de zijde met de Store Locator in beeld worden gebracht.

Wanneer dit gebeurt, verschijnt er een kaart die is ingezoomd op de huidige locatie van de kijker. Op deze kaart zijn locatie spelden te zien die de dichtstbijzijnde winkellocaties van de adverteerder aangeven. Dit stelt de kijker in staat om na het bekijken van de eerste zijden van de Swipe Cube gemakkelijk te zien welke winkels van de adverteerder zich het dichtst bij hun huidige locatie bevinden.

Het voordeel van een Store Locator Swipe Cube is duidelijk: het maakt het voor potentiële klanten veel eenvoudiger om fysieke locaties te vinden waar ze de producten kunnen kopen of de services kunnen ervaren die ze interessant vinden. Dit vergroot de kans op conversie, omdat mensen eerder geneigd zijn om actie te ondernemen als ze weten dat de gewenste producten of diensten binnen handbereik zijn.

Onze experts begrijpen hoe ons brein prioriteit geeft aan relevante informatie en eerder blootgestelde informatie. Daarom denken we graag met je mee over hoe je een Store Locator Swipe Cube het beste kunt implementeren in je advertenties. Het doel is om een naadloze en boeiende ervaring te creëren die potentiële klanten aanspreekt en hen aanmoedigt om actie te ondernemen.

Of je nu kiest voor een Store Locator in een Swipe Cube of een andere benadering, Bannersetje staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen van effectieve en aantrekkelijke advertenties die je doelgroep zullen bereiken en overtuigen. Neem gerust contact met ons op!

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte