Desktop banner
mobile header

frame scroller

frame scroller banners

De Frame Scroller, nauw verwant aan de Interscroller, werkt op een vergelijkbare manier. Tijdens het scrollen op een mobiele webpagina komt de Frame Scroller tevoorschijn en beweegt mee naar boven. Wat hem echt onderscheidt, is dat de inhoud ervan, een geanimeerde GIF die op pauze staat, de frames verschuift terwijl je scrollt.

Wanneer de Frame Scroller onderaan de webpagina verschijnt, toont hij het eerste frame van de GIF. Terwijl je verder scrolt, verschuift de ‘playhead’ van de GIF mee en zie je geleidelijk de volgende frames. Dit creëert een soort flipbook-effect. Zodra de Frame Scroller bovenaan uit beeld verdwijnt, laat hij de laatste frames zien. Bij het naar beneden scrollen en opnieuw verschijnen, speelt hij de animatie in omgekeerde volgorde af.

Dankzij de Frame Scroller kunnen adverteerders op een innovatieve manier de aandacht van mobiele gebruikers trekken en hen betrekken bij de boodschap. Door gebruik te maken van geanimeerde GIFs die reageren op het scrollgedrag van de gebruiker, zorgen ze voor een boeiende ervaring die blijft hangen.
De kracht van de Frame Scroller ligt in zijn vermogen om dynamische en visueel aantrekkelijke inhoud te leveren op een geheel andere manier dan de Interscroller.

Ook zoals bij de Interscroller is die geïntegreerd met de gebruikerservaring op mobiele apparaten. Met zijn flipbook-animatie houdt hij de aandacht vast en brengt hij de boodschap van de adverteerder effectief over.

Wilt je meer weten over hoe een Mobile Take Over uw merk kan helpen opvallen op mobiele apparaten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij staan klaar om u te adviseren, met een advies dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Offerte