Desktop banner
mobile header

Super Header

SUPER HEADER indicatie

Heb je ooit gehoord van de Super Header? Als je op zoek bent naar een manier om je boodschap op een impactvolle manier over te brengen, dan is dit krachtige advertentieformaat zeker iets om te verkennen. De Super Header is een 100% brede cross-device header, meestal in het formaat van 100% breedte (van het scherm) en 250px hoogte. Laten we eens in detail bekijken waarom de Super Header een waardevol hulpmiddel is voor adverteerders en marketeers.

De Super Header is niet zomaar een standaard banner; het is een krachtige manier om je merk of boodschap te presenteren. Het valt onder de categorie “rich media uitingen” vanwege zijn dynamische en interactieve karakter. Wat dit betekent, is dat het veel meer is dan alleen een statische afbeelding. De Super Header bestaat uit drie onderdelen, en afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt (desktop, tablet of mobiel), krijg je het bijbehorende onderdeel te zien: large, medium of small.

Wanneer je de Super Header op een desktop bekijkt, krijg je de ‘large’ versie te zien. Deze neemt de volledige breedte van het scherm in beslag met een hoogte van 250px. Dit geeft adverteerders de ruimte om groots uit te pakken met visuele impact en boeiende content.

Voor tabletgebruikers is er de ‘medium’ versie. Deze biedt een uitgebalanceerde ervaring tussen ruimte en impact, zodat je je boodschap op een overtuigende manier kunt overbrengen aan een publiek dat onderweg is.

Er is ook een ‘small’ versie, speciaal ontworpen voor mobiele apparaten. Deze compacte versie zorgt ervoor dat je boodschap nog steeds opvallend en effectief wordt weergegeven, zelfs op kleinere schermen.

Wat de Super Header echt opvallend maakt, is zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Het past zich moeiteloos aan aan de behoeften van je doelgroep, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Dit betekent dat je één advertentie kunt maken die op alle platforms effectief werkt, wat zorgt voor consistentie en gemak in je campagnes.

Bovendien wordt de Super Header bovenaan de website geplaatst, zodat je boodschap meteen in het oog springt. Het beslaat de volledige breedte van het scherm, waardoor je merk of boodschap alle aandacht krijgt die het verdient.

Kortom, de Super Header is een krachtige troef in de wereld van online adverteren. Het biedt adverteerders de flexibiliteit om op elk apparaat een impactvolle boodschap over te brengen. Als je bijvoorbeeld nu een grootschalige campagne voert of gewoon je merk wilt versterken, is de Super Header er om je te helpen opvallen en indruk te maken op je doelgroep. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en haal het maximale uit je online advertenties met de Super Header.

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte