Desktop banner
mobile header

APTO

APTO indicatie

Met een Automatic Page Take Over (APTO) heb je een krachtige tool in handen om de aandacht van je doelgroep te trekken en je boodschap op een opvallende manier te presenteren.

Een APTO bestaat uit twee skin-elementen (de banners aan de zijkanten) die zich aan de linkerkant en rechterkant van de website bevinden. Daartussen bevindt zich een header en/of billboard die boven de inhoud van de website pagina wordt geplaatst. Dit houdt in dat je in staat bent om je boodschap over te brengen en de aandacht te trekken van de bezoeker, nog voordat zij de inhoud van de pagina hebben bekeken.

Een van de grootste voordelen van een APTO is dat het op vrijwel alle websites kan worden weergegeven. Dit betekent dat je een breder bereik hebt en je advertenties kunt tonen aan een divers publiek. Het stelt je in staat om je merk of product op een consistente en impactvolle manier over verschillende online platformen te promoten.

Een ander voordeel van APTO’s is hun flexibiliteit. Je kunt ze aanpassen aan je specifieke advertentiedoelen en ontwerpelementen toevoegen om je merkidentiteit te versterken. Bovendien kun je APTO’s effectief gebruiken voor verschillende soorten campagnes, zoals het genereren van leads, het promoten van evenementen, het adverteren van producten en nog veel meer.

Ten slotte is het de moeite waard om te benadrukken dat APTO’s doorgaans op meerdere websites kunnen worden weergegeven. Dit betekent dat je een breder publiek kunt bereiken en je advertenties kunt tonen aan verschillende online gemeenschappen. Hierdoor kan je je bereik vergroten en meer potentiële klanten aantrekken.

Bij Bannersetje begrijpen we de kracht van APTO’s en staan we klaar om je te helpen bij het effectief inzetten ervan in je online campagnes. Als jij bijvoorbeeld je merkbekendheid wilt vergroten, leads wilt genereren of conversies wilt stimuleren, een APTO kan een waardevolle aanvulling zijn op je online marketingstrategie. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen ondersteunen bij het maken en inzetten van opvallende APTO-banners.

Bent u benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Neem een kijkje in ons Portfolio!

Met één van onze specialisten overleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte