previous arrow
Background slider
Lipton
Lipton Banner portfolio

Met deze banner hebben we Lipton geholpen om hun verfrissende thee-assortiment in de schijnwerpers te zetten en potentiële ijsthee-liefhebbers te verleiden om te genieten van de heerlijke smaken van Lipton.

We hebben visueel aantrekkelijke elementen geïntegreerd in de banner om de aandacht van de doelgroep te trekken. Denk aan prachtige beelden van theeblaadjes, verfrissende drankjes en natuurlijke ingrediënten die de kwaliteit en het genot van Lipton-thee weerspiegelen.

Klant:LIPTON
Bannertype:HTML5

Background slider
538
Radio 538 Banner portfolio

Met deze banner hebben we Radio 538 geholpen om hun energieke radiostation en de beste muziekervaring in de schijnwerpers te zetten, en luisteraars te enthousiasmeren om af te stemmen op Radio 538.

We hebben visueel aantrekkelijke elementen geïntegreerd in de banner om de aandacht van de doelgroep te trekken. Denk aan levendige afbeeldingen van bekende artiesten, festivalvibes en feestelijke sfeer die de energie en het plezier van Radio 538 weerspiegelen.

Klant:radio538
Bannertype:HTML5

Background slider
wooonexpress
Woonexpress Banner portfolio

Met deze banner hebben we Woonexpress geholpen om hun diverse assortiment van meubels en woonaccessoires in de schijnwerpers te zetten en potentiële klanten te inspireren om hun droominterieur te realiseren.

We benadrukken de kwaliteit van Woonexpress-producten tegen betaalbare prijzen, zodat klanten hun gewenste interieur kunnen realiseren zonder compromissen te hoeven sluiten.

Klant:Woonexpress
Bannertype:HTML5

Background slider
undbound
Unbound XR Banner portfolio

Met deze banner hebben we Unbound XR geholpen om de grenzeloze mogelijkheden van XR (Extended Reality) technologie in de schijnwerpers te zetten en mensen te inspireren om de onbegrensde wereld van XR te verkennen.

We hebben visueel aantrekkelijke elementen geïntegreerd in de banner om de aandacht van de doelgroep te trekken. Denk aan indrukwekkende beelden van augmented reality (AR), virtual reality (VR) en mixed reality (MR) ervaringen die de kracht en de impact van XR-technologie illustreren.

Klant:Unbound
Bannertype:HTML5

Background slider
microsoft
Microsoft Banner portfolio

Met deze banner hebben we Microsoft geholpen om hun carrièremogelijkheden en het streven naar professionele groei en succes in de schijnwerpers te zetten, en mensen te inspireren om hun droombaan te vinden bij Microsoft.

Deze HTML5-banner is ontworpen met responsiviteit in gedachten, zodat gebruikers deze moeiteloos kunnen bekijken op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Microsoft wilt hiermee

Klant:Microsoft
Bannertype:HTML5

Background slider
oxfam novib
Oxfam Banner portfolio

Met deze banner hebben we Oxfam Novib geholpen om hun missie en werkzaamheden in de schijnwerpers te zetten, en mensen te inspireren om samen het verschil te maken in de strijd tegen armoede en ongelijkheid.

We hebben visueel krachtige elementen geïntegreerd in de banner om de aandacht van de doelgroep te trekken. Denk aan aangrijpende beelden die de realiteit van armoede en ongelijkheid illustreren, maar ook hoop en verandering laten zien.

Klant:Oxfamnovib
Bannertype:HTML5

Background slider
corendon
Corendon Banner portfolio

Met deze banner hebben we Corendon geholpen om hun fantastische reisbestemmingen en vakantieaanbiedingen in de schijnwerpers te zetten, en mensen te inspireren om te ontsnappen naar exotische en zonovergoten oorden.

We hebben een duidelijke call-to-action-knop geplaatst in de banner, waarmee gebruikers direct naar de website van Corendon kunnen gaan om het volledige aanbod te bekijken, hun droomvakantie te boeken en zich te verheugen op een onvergetelijke reiservaring.

Klant:Corendon
Bannertype:HTML5

Background slider
cando
Cando Banner portfolio

Met deze banner hebben we CanDo geholpen om hun stijlvolle doe-het-zelf oplossingen in de schijnwerpers te zetten en potentiële klanten te inspireren om hun interieur te transformeren

We hebben visueel aantrekkelijke elementen geïntegreerd in de banner om de aandacht van de doelgroep te trekken. Denk aan sfeervolle beelden van stijlvolle interieurs en inspirerende projecten die de veelzijdigheid en mogelijkheden van CanDo-producten benadrukken.

Klant: CanDo
Bannertype: HTML5

Background slider
oogwereld
Oogwereld Banner portfolio

Met deze banner hebben we Oogwereld geholpen om hun uitgebreide assortiment van hoogwaardige brillen en optische diensten in de schijnwerpers te zetten en potentiële klanten te inspireren om hun zicht te verbeteren met de perfecte bril.

We hebben een duidelijke call-to-action-knop geplaatst in de banner, waarmee gebruikers direct naar de website van Oogwereld kunnen gaan om meer informatie te verkrijgen, een afspraak te maken voor een oogonderzoek en hun perfecte bril te vinden.

Klant:Oogwereld
Bannertype:HTML5

next arrow